Log In|Create Account |Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  Merrell >>  Miesten kengät >>  Après-hiihto >>  Merrell Moab Polar Waterproof Après-hiihto Stone Miesten Kengät

Categories

Merrell Moab Polar Waterproof Après-hiihto Stone Miesten Kengät
Merrell Moab Polar Waterproof Après-hiihto Stone Miesten Kengät [128773]Merrell Moab Polar Waterproof Après-hiihto Stone Miesten Kengät
Move your mouse over image or click to enlarge
€123.03  €61.51Save: 50% off
  • Model: 128773
  • 8888 Units in Stock
  • Merrell Moab Polar Waterproof Après-hiihto Stone Miesten Kengät
  • Merrell Overlook 6 Ice Waterproof Après-hiihto Black Miesten Kengät

Please Choose:Qty.

Merrell Moab Polar Waterproof Après-hiihto Stone Miesten Kengät_checkout
Merrell Moab Polar Waterproof Miesten kengät Après-hiihto
Lisätiedot:

- Toki olla sinun go-to talvi vaelluskenkä, meidän Moab Polar Vedenpitävä pitää sinut kuivana ja lämpimänä ilman tunnetta kuin tonni tiiliä!

Yhdistelmä mokka ja mesh ylempi kanssa M Valitse lämmön eristäminen heijastaa ja säilyttää kehon lämpöä, kun suojaava vesitiivis kuori tiivisteet pois vedestä ja pysyy joustavana jäätävissä lämpötiloissa.


Tekniikka:

Valitse Lämmin:

- M-Valitse Lämmin eristys luo heijastava, mikro-tilat, jotka sitovat kehon lämpöä koskevat tehokasta lämpöä ilman irtotavarana.

Osta nyt Merrell Moab Polar Waterproof niinkin edulliseen hintaan kuin 494.95 RMB. Merrell:n valmistama Moab Polar Waterproof:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. Merrell erinomainen laatu Finland:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille hiihtotuotteille. Tarkastele kaikkia Miesten kengät-osastomme Après-hiihto:a.
Merrell - Miesten kengät - Après-hiihto

You may also like...